Šokolādes masāža

Valmieras Mācību Centrs piedāvā apgūt licencētu programmu Šokolādes masāža. Programmas apguves procesā izglītojamais apgūst šokolādes  masāžas pamata iemaņas. Iepazīstas ar higiēnas un sanitārajām prasībām masāžas izpildei. Iepazīstas ar masāžas paņēmieniem un to pielietošanu masāžas procesā. Iepazīstas ar indikācijām un kontrindikācijām. Individuāla pieeja katram izglītojamajam.

Mācību ilgums  8 stundas , 2 nodarbības 2x nedēļā vakaros. Intensīvajā dienas grupā viena nodarbības viena diena nedēļā.

Pēc semināra sekmīgas beigšanas tiek izsniegta Apliecība.

 

Semināra programma:

1. Teorētiskais ieskats procedūru būtībā un pielietošanas mērķī;

2. Praktiskā tehniku un paņēmienu veikšana

3. Masāžu indikācijas un kontrindikācijas

 

http://psiconeuroacupuntura.com/wp-content/uploads/2012/01/masaje-chocolate.jpg

Šokolādes terapijai ir šādas īpašības:

  • piesātinaina ādu ar aktīvajiem elementiem
  • tonizē, mitrina un baro ādu
  • nodrošina liftinga efektu, stimulē tauku šķelšanu
  • izvada lieko šķidrumu, sārņus un toksīnus
  • aktivizē vielmaiņas procesus
  • baro ādu ar mikroelementiem un B, A, E, K grupas vitamīniem
  • veicina laimes hormona (endorfīna) izstrādi
  • atbrīvo organismu no saspringuma
  • uzlabo fizisko un garīgo pašsajūtu


Procedūra vispirms ir saistīta ar ādas attīrīšanu, tad pati masāža, kam seko šokolādes sastāva uzziešana un masāža, ietīšana lai šokolāde nesacietētu, un sesijas beigās duša vai silto dvieļu pieskārieni.

Masāžas laikā tiek izmantoti visas galvenās masāžas pamattehnikas: glāstīšana, mīcīšana, uzspiešana, viegli uzsitieni.

Šokolādes kosmētikas pamatā ir kakao pupas, kas satur fosforu, minerālsāļus, dzelzi, kalcija un proteīnus, kas palīdzēt uzlabot asinsriti un nostiprina asinsvadus. Kakao sviests maigi attīra, baro, mīkstina un atjauno ādu, piešķir tai dabīgu spīdumu un nepārspējamu gludumu.

Pie tam, tumšā šokolāde palīdz paātrināt vielmaiņas procesus audos un sekmē ātru tauku slāņa sadalījumu, pateicoties tās sastāvā esošam kofeīnam.